De lekkerste chocoladetaart van Barcelona

Ik geef het toe, ik ben geen chocolade-expert. Maar veel lezers van Barcelona.blog.nl alsmede blogger Ferenz Jacobs laten zich wel degelijk als chocoholic definiëren. Reden genoeg dus om een post te wijden aan de lekkerste chocoladetaart van Barcelona, althans volgens sommige doorgewinterde chocoladefans. Die kun je krijgen bij het veganistische adresje Gopal in de gotische wijk. Hier verkopen ze 100% veganistische burgers, cake en taart, waaronder dus de befaamde chocoladetaart en de variant met pindasmaak. Het schijnt dat de taart zo gewild is in de stad, dat de maker ervan plannen heeft om een eigen toko te openen.

Govinda Gopal, Carrer Codóls 9, Barrí Gòtic, metro: Drassanes.

Lees ook:Cupcakes veroveren Barcelona
Lees ook:Halloween bakwedstrijd in Barcelona
Lees ook:Brunch & Cake
Lees ook:Tekeningen van Barcelona in Sala Ciutat
Lees ook:Koffiespot met souvenirs in blik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.