Het Barcelona van Picasso

Het gezin waarin Pablo Picasso opgroeide arriveerde in 1895 in Barcelona. Picasso woonde er tot 1904. In die tijd maakte hij talloze werken van de stad. Een deel daarvan is momenteel in het Picassomuseum te bezichtigen. De expositie bestaat uit een dertigtal werken en een aantal foto’s van plekken in de stad die zijn aandacht trokken. Een bijzondere tentoonstelling voor liefhebbers van Picasso én Barcelona. De expo is nog tot en met 14 september te bezichtigen.

Museu Picasso, Carrer de Montcada 15-23, El Born, metro Jaume I.

Lees ook:Expositie toont Picasso’s zelfportretten
Lees ook:De economie van Picasso
Lees ook:Het neefje van Picasso
Lees ook:Picasso en zijn Jacqueline
Lees ook:Las Meninas komen tot leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.