Categorie: "advertorial"

Ontdek Barcelona en ontloop de wachtrijen dankzij Ticketbar

ticketbarAls je aan Barcelona denkt, denk je aan mediterrane sferen, gezellige restaurants met heerlijke tapas, de indrukwekkende bouwwerken van Gaudí en eindeloos door de straten heen struinen. Ga je binnenkort een heerlijke reis naar het fantastische Barcelona maken? Geniet dan van de indrukwekkende bezienswaardigheden die Barcelona te bieden heeft. Al deze bezienswaardigheden zijn ontzettend gemakkelijk te bezichtigen via bijvoorbeeld de Barcelona bus.

Hippe buurt: El Borne

4480752055_41aba86c0c_zTien jaar geleden stond El Borne nog bekend als een slechte buurt, waar illegalen tegen een hongerloontje kleding fabriceerden. De ratelende naaimachines zijn inmiddels vervangen door rustige etalages en trendy kledingwinkels. Tegenwoordig kun je in deze buurt prima winkelen en gezellig dineren op één van de vele zonnige pleintjes.

El Borne groeide de afgelopen jaren uit tot de place to be in Barcelona. De buurt trekt veel kunstenaars aan, waardoor er veel galerieën te vinden zijn. Daarnaast kun je er fijn winkelen voor een betaalbare prijs. Let wel op zakkenrollers. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd voor stedentrips.

ADV: De mooiste parken in Barcelona

Barcelona heeft vele mooie parken! Parken in een stad zijn ideaal in de zomer, even weg van de drukte? Geniet van de rust van een park en bewonder tegelijkertijd de vele bezienswaardigheden. Hieronder volgt een overzicht van de mooiste parken van Barcelona.

ADV: Als je wilt dat je autovakantie zonder problemen verloopt, laat je vóór vertrek je auto checken bij een BOVAG-autobedrijf

563-bovag-logo-staand-1Veel mensen maken een checklist voor hun autovakantie. Maar de auto zélf wordt nog veel te vaak vergeten. En dat zorgt nog wel eens voor vervelende verrassingen op weg naar je vakantiebestemming. Ga daarom voordat je op vakantie gaat naar een BOVAG-autobedrijf voor een vakantiecheck. Daarbij wordt je auto op een groot aantal belangrijke punten gecontroleerd. Kleine moeite, groot plezier. Want pech onderweg is toch wel het laatste waar je als vakantieganger op zit te wachten. Met ruim 6.000 merkdealers en onafhankelijke autobedrijven, is er altijd een BOVAG-bedrijf bij jou in de buurt.

t

Dus kijk snel op BOVAG.nl, en maak op tijd een afspraak.