Categorie: "Colofon"

Winnaars van ‘Barcelona voor gevorderden’

Barcelona.blog.nl mag vijf gratis exemplaren weggeven van de handige stadsgids Barcelona voor gevorderden. Het goede antwoord op onze prijsvraag ‘Hoe heet de mascotte van de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona?’ is ‘Cobi’. De gelukkige winnaars zijn: Ruud Balk, Berendina Jaasma, Marina de Graaf, Stefan van der Kooij en Ronald van Hest. Gefeliciteerd! Barcelona voor gevorderden zal zo spoedig mogelijk naar jullie thuis gestuurd worden, zodat deze stadsgids mee kan in de koffer dit voorjaar!

Prijsvraag: win ‘Barcelona voor gevorderden’

Barcelona.blog.nl mag vijf gratis exemplaren weggeven van de handige stadsgids Barcelona voor gevorderden, die sinds vorige maand in de winkel ligt. Barcelona voor gevorderden is een gids voor de gevorderde reiziger, die de Rambla en Sagrada Familia niet hoeven te zien, maar juist het andere Barcelona willen leren kennen. Om deze stadsgids te winnen, hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar [email protected] met het antwoord op de volgende vraag: Hoe heet de mascotte van de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona? Vergeet niet je volledige adres erbij te zetten. De winnaars worden op vrijdag 9 mei bekendgemaakt, zodat deze gids mee kan in de koffer dit voorjaar!

Tip voor 360º Barcelona

Annebeth en ik zijn op dit moment bezig met de nieuwe reisgids 360º Barcelona van uitgeverij Lannoo en we zullen de komende tijd alle interessante adresjes in kaart brengen om een ongewone, persoonlijke gids voor een gevarieerde stedentripvakantie naar Barcelona samen te stellen. Zijn er gezellige cafés, geweldige restaurants, bijzondere hotels en idyllische plekjes in de Catalaanse hoofdstad die wij absoluut niet mogen missen? Laat het ons weten via de mail of op onze Facebook-pagina!

Winnaars van het boek ‘Bella Italia’

Barcelona.blog.nl bestond vorige week precies drie jaar. Om dit heugelijke feit met jullie te vieren geven wij twee exemplaren van het boek ‘Bella Italia‘ van de Nederlandse BCN’er Suzanne Vermeer gratis weg door middel van een prijsvraag. Het goede antwoord op de vraag ‘Hoe heet het debuut van Suzanne Vermeer?’ was: All inclusive. En de gelukkige winnaars zijn: Esther Bakker uit Heemskerk en Nanda Boer uit Barendrecht. Gefeliciteerd! Het boek zal zo spoedig mogelijk naar jullie thuis gestuurd worden, zodat deze lekkere wegleesthriller voor een zomerse dag nog mee kan in de koffer!

Win het boek ‘Bella Italia’!

Barcelona.blog.nl bestaat vandaag precies drie jaar. Om dit heugelijke feit met jullie te vieren geven wij twee exemplaren van het boek ‘Bella Italia‘ gratis weg! ‘Bella Italia’ is geschreven door de Nederlandse BCN’er Suzanne Vermeer en ligt sinds vorige week in de Nederlandse boekhandels. Suzanne Vermeer trok na haar studie Spaans aan de Universiteit van Amsterdam naar Barcelona, waar ze nu nog steeds woont en werkzaam is. Haar nieuwste boek gaat over wat een vakantieparadijs op aarde had moeten zijn, maar verandert in een hel als de zoon van een Nederlands echtpaar op een camping verdwijnt. Om dit boek te winnen, hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar [email protected] met het antwoord op de volgende vraag: Hoe heet het debuut van Suzanne Vermeer? Vergeet niet je adres erbij te zetten. De winnaars worden op 21 juni bekendgemaakt, zodat deze lekkere wegleesthriller voor een zomerse dag nog mee kan in de koffer!

Nieuw: Hollandse BCN’ers

Trouwe lezers van Barcelona.blog.nl kennen ongetwijfeld de rubriek BCN’ers, waarin beroemde Barcelonezen de revue passeren. Speciaal voor de Nederlandse gemeenschap in de stad (er lopen hier zeker duizenden ‘kaaskoppen’ rond) hebben wij een nieuwe rubriek in het leven geroepen onder de titel Hollandse BCN’ers. Je kent ze wel, van die Nederlanders die je overal tegenkomt, die een Nederlandse kroeg runnen, online sterk vertegenwoordigd zijn, of die je van naam kent, maar eigenlijk niet van gezicht. Vanaf nu stellen wij ze aan je voor en vragen wij ze naar hún Barcelona. Vind je dat je zelf thuishoort in de rubriek Hollandse BCN’ers, neem dan contact met ons op via [email protected] Iemand anders aanmelden kan natuurlijk ook! Vandaag de eerste aflevering met Michell Koopman, eigenaar van café Zelig in El Raval.

Barcelona.blog.nl blogpost 2000

Barcelona.blog.nl heeft vandaag een nieuwe mijlpaal bereikt. Dit is blogpost nummer 2000. Dat betekent 2000 berichten die gaan over de bruisende Catalaanse hoofdstad. En we zijn nog lang niet klaar. Want iedere dag zijn nog genoeg leuke feestjes, nieuwe eettentjes en hot spots te ontdekken. Met heel veel plezier hebben Annebeth en ik de blogposts geschreven. Voor tips en opmerkingen zijn wij altijd bereikbaar via info[apenstaartje]jacobsenvis[punt]com.

En de prijswinnaars zijn…

100% BarcelonaBarcelona.blog.nl mag twee gratis exemplaren weggeven van de superhandige reisgids 100% Barcelona, die sinds een maand in de winkel ligt. Daarom schreven we een prijsvraag uit met de vraag: welk internationaal sportevenement wil Barcelona in 2022 organiseren. De twee winnende deelnemers zijn Coen Spithoven uit Benthuizen en Karin Behrendt uit Stadskanaal. Gefeliciteerd! Jullie krijgen de gidsen zo snel mogelijk toegestuurd!

Prijsvraag: Win de reisgids 100% Barcelona

100% BarcelonaZoals ik vorige week al meldde, ligt de vernieuwde reisgids 100% Barcelona (red. Annebeth Vis) van Mo’Media inmiddels in de Nederlandse boekwinkels. De gids kost 11,95 en Barcelona.blog.nl geeft twee exemplaren gratis weg! Daarvoor hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar [email protected] met het antwoord op de volgende vraag: welk internationaal sportevenement wil Barcelona in 2022 organiseren? Vergeet niet je adres erbij te zetten. De winnaar wordt voor 1 april bekendgemaakt, zodat de gids nog dit voorjaar mee kan in de koffer!

Prijsvraag: win de reisgids 100% Barcelona

100% BarcelonaZoals ik vorige week al meldde, ligt de vernieuwde reisgids 100% Barcelona (red. Annebeth Vis) van Mo’Media inmiddels in de Nederlandse boekwinkels. De gids kost 11,95 en Barcelona.blog.nl geeft twee exemplaren gratis weg! Daarvoor hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar [email protected] met het antwoord op de volgende vraag: welk internationaal sportevenement wil Barcelona in 2022 organiseren? Vergeet niet je adres erbij te zetten. De winnaar wordt voor 1 april bekendgemaakt, zodat de gids nog dit voorjaar mee kan in de koffer!