Koffiespot met souvenirs in blik

Midden in het toeristische hart van Barcelona, bij Plaça Reial in de gotische wijk, zit het zaakje Art i Sa. Een gezellig café met een New Yorkse uitstraling, waar je ijs kunt krijgen, een broodje kunt eten, gebak of een kop koffie of een smoothie kunt bestellen. Bovendien verkopen ze er ook lekkernijen die het prima doen bij het thuisfront of voor jezelf als aandenken aan de stad. Jam met verschillende smaken, maar ook sausjes en diverse honingsoorten zijn verpakt in mooie blikken met een originele uitstraling. Modernistisch, maar toch van deze tijd.

Art i Sa, C/Colom 2, Plaça Reial, gotische wijk, metro: Liceu.

Lees ook:Shoppen in Barcelona: Happy Pills
Lees ook:Hoogste gebouw van Barcelona tot 1992
Lees ook:Grand Café Ocaña in Barcelona
Lees ook:L’Antiquari: Verborgen terrasje in BCN (6)
Lees ook:Shoppen in Barcelona: Delishop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.