Categorie: "BCN Fashion City"

Lost & Found: vlooienmarkt aan zee


Vintageshoppers kunnen zondag 15 juni hun hart ophalen tijdens Lost&Found, de vlooienmarkt in de wijk Barceloneta, op Plaça del Mar tegenover het strand. Stadsbewoners bieden hun oude spullen, rommel en collectors’ items aan tussen 11.00 uur en 20.00 uur. Toegang is gratis. Voor meer informatie en een plekje om je waar uit te stallen (kosten 40 euro), kijk op de website. Bekijk het filmpje hierboven voor een indruk van vorig jaar.

Lost & Found Market (17): Plaça del Mar, Metro: Barceloneta

Lost&Found: vlooienmarkt in treinstation

Vintageshoppers kunnen het weekend van 22 en 23 maart hun hart ophalen tijdens Lost&Found, de vlooienmarkt in de wijk Barceloneta. De markt wordt in de overdekte hal van het treinstation França gehouden. Stadsbewoners bieden hun oude spullen, rommel en collectors’ items aan tussen 11.00 uur en 20.00 uur. Toegang is gratis. Voor meer informatie en een plekje om je waar uit te stallen (kosten 40 euro), kijk op de website. Bekijk het filmpje hierboven voor een indruk van vorig jaar.

Lost & Found: Estació de França (Avinguda de Marquès d’Argentera s/n), Metro: Barceloneta

De lente/zomer modetrends van 2014 in Barcelona

Dit weekend verandert het winkelcentrum Maremagnum, gelegen op een kunstmatig eilandje in de oude haven van Barcelona, in een zee van marktkraampjes met kleurrijke kleding, accessoires en must-have gadgets. Op zaterdag 1 en zondag 2 maart (van 12.00 tot 20.00 uur) wordt Downtown Market georganiseerd, een markt met de nieuwste modetrends van 2014 uit Barcelona. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze T-shirts van Dütch Delight bcn, deze sieraden van Nucca of de kekke kinderkleding van Mà a Mà?

Maremagnum: Moll d’Espanya 5, Metro: Drassanes

Vintageliefhebbers opgelet: Flea Market in Barcelona

Op Plaça Blanquerna (Carrer del Portal de Santa Madrona), direct achter het Museu Marítim, wordt op zondag 9 februari weer een vlooienmarkt gehouden, de Flea Market. Sinds 2007 een essentiële happening voor alle marktliefhebbers en voor Barcelona’s modernillos, die elkaar hier en masse ontmoeten. One man’s garbage is another man’s gold, aldus de slogan van Flea Market Barcelona. Open van 11.00 tot 19.00 uur.

Lost&Found: vlooienmarkt in treinstation

Vintageshoppers kunnen het weekend van 14 en 15 december hun hart ophalen tijdens Lost&Found, de vlooienmarkt in de wijk Barceloneta. De markt wordt door de lagere temperaturen weer in de overdekte hal van het treinstation França gehouden. Stadsbewoners bieden hun oude spullen, rommel en collectors’ items aan tussen 11.00 uur en 20.00 uur. Toegang is gratis. Voor meer informatie en een plekje om je waar uit te stallen (kosten 40 euro), kijk op de website. Bekijk het filmpje hierboven voor een indruk van vorig jaar.

Lost & Found: Estació de França (Avinguda de Marquès d’Argentera s/n), Metro: Barceloneta

Vintage vlooienmarkt in Barcelona

Een weekend zonder vlooienmarkt in Barcelona lijkt onmogelijk. Ook komende zondag komen de koopjesjagers en vintageshoppers weer aan hun trekken en dit keer is de locatie Foxy Bar in de wijk Raval. In de aanbieding: vintage winterkleding uit Londen. De Layelfish Vintage Market duurt van 14.00 tot 21.00 uur.

Foxy Bar: Carrer Riera Alta 59, Metro: Sant Antoni

Lost & Found: vlooienmarkt aan zee


Vintageshoppers kunnen zondag 16 juni hun hart ophalen tijdens Lost & Found, de vlooienmarkt in de wijk Barceloneta, op Plaça del Mar tegenover het strand. Stadsbewoners bieden hun oude spullen, rommel en collectors’ items aan tussen 11.00 uur en 20.00 uur. Toegang is gratis. Voor meer informatie, kijk op de website.

Reminder: Lost&Found: vlooienmarkt in treinstation

Vintageshoppers kunnen vandaag hun hart ophalen tijdens Lost&Found, de vlooienmarkt in de wijk Barceloneta. De markt wordt door de lagere temperaturen weer in de overdekte hal van het treinstation França gehouden. Stadsbewoners bieden hun oude spullen, rommel en collectors’ items aan tussen 11.00 uur en 19.30 uur. Toegang is gratis. Voor meer informatie kijk op de website.

Lost & Found: Estació de França (Avinguda de Marquès d’Argentera s/n), Metro: Barceloneta

Lost&Found: vlooienmarkt in treinstation

Vintageshoppers kunnen zondag 17 maart hun hart ophalen tijdens Lost&Found, de vlooienmarkt in de wijk Barceloneta. De markt wordt door de lagere temperaturen weer in de overdekte hal van het treinstation França gehouden. Stadsbewoners bieden hun oude spullen, rommel en collectors’ items aan tussen 11.00 uur en 19.30 uur. Toegang is gratis. Voor meer informatie en een plekje om je waar uit te stallen kost 33 euro, kijk op de website.

Lost & Found: Estació de França (Avinguda de Marquès d’Argentera s/n), Metro: Barceloneta