Cupcakes veroveren Barcelona

Na de homemade hamburgers zijn cupcakes de nieuwse trend in Barcelona. Nog niet zo lang geleden had ik een heus Cupcake Cabaret (leuk idee!) en de cupcake stores schieten als paddestoelen uit de grond. Wat te denken van Cup & Cake, waar je ze in alle soorten en maten kunt krijgen bij een bakje organische koffie. Je vindt Cup & Cake langs Carrer Enric Granados, een straat waar trends in de Catalaanse hoofdstad altijd als een van de eerste waarneembaar zijn, en binnenkort volgt de opening van een tweede zaak in de buurt van Plaça Universitat. Voor wie plannen heeft om zelf mee te deinen op de cupcake-golf: in september wordt er in de stad een cursus veganistische cupcakes maken gegeven. Je kunt je inschrijven via Facebook.

Lees ook:Cupcake Top 5 in Barcelona
Lees ook:Florentine Cupcakes & Cookies
Lees ook:BCN&CAKE
Lees ook:Cupcake Cabaret in Barcelona
Lees ook:Expo: Pandora’s Dozen

0 reacties op “Cupcakes veroveren Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.