Favorites: Bar Morrysom

MoryssomBar Morrysom ontdekte ik bij toeval op een ochtend jaren geleden. Ik verhuisde die dag en eenmaal aangekomen bij mijn nieuwe woning in Eixample had ik trek. Zoals het Spanjaarden betaamt, ging ik het eerste café in dat ik tegenkwam om snel te ontbijten. Een perfect broodje kaas. Sindsdien kom ik er regelmatig voor tapas, want het eten is er opvallend goed. Vooral de patatas bravas en de gambas rebosadas zijn lekker. Morrysom is een familiebedrijf en 's middags zit het er vol met Spanjaarden die voor het lunchmenu komen. 's Avonds vind je er vooral veel wijkbewoners. In tegenstelling tot veel plekken in het centrum krijg je er goede porties voor lage prijzen. Hou er rekening mee dat Morrysom sluit op zaterdagavond en op zondag.

Tapasbar Morrysom, C/Girona 162, Metro: Verdaguer. 

Lees ook:Top 10 Tapas in Barcelona
Lees ook:Tapas waar de locals ze eten
Lees ook:Waar móet ik tapas eten in Barcelona?
Lees ook:Restauranttip (met stip): Basílico
Lees ook:Barcelona’s Beste Appartementen: Citysiesta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.