Waar móet ik tapas eten in Barcelona?

Bar InopiaHet wordt me zo vaak gevraagd: waar in Barcelona móeten we tapas eten? Zelf ben ik regelmatig te vinden bij Bar Morrysom, maar dat is dan ook bij mij om de hoek en de kwaliteit is er prima. De meeste toeristen raad ik echter Bar Inopia aan. Waarom? Bar Inopia is een klassieke tapasbar, waar je zeker weet dat je hapjes van echte hoge kwaliteit krijgt voorgezet. Niemand minder dan de broer van Ferran Adría, Alberto Adría, opende de tapasbar en hij serveert er typische en simpele tapas zoals patatas bravas en ensaladilla rusa, maar altijd bereid met de beste ingrediënten. Volgens menig inwoner the best tapas in town. Bovendien zijn de prijzen er niet absurd, maar juist goed betaalbaar.

Inopia, Tamarit 104. Gesloten op zondag en maandag en doordeweeks alleen 's avonds geopend. Metro: Rocafort, Poble Sec of San Antoni. 

Voor de website van Inopia, klik hier

Lees ook:BAR-celona: Bono’s La Plata
Lees ook:Top 10 Tapas in Barcelona
Lees ook:Ferran Adrià’s broer stopt er ook mee
Lees ook:Favoriet: tapas bij de Cervecería Catalana
Lees ook:Mesón David: authentiek Spaans eten

0 reacties op “Waar móet ik tapas eten in Barcelona?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.