Can Cisa in Barcelona: voor foodies en wijnliefhebbers

Ze schieten als paddestoelen uit de grond in Barcelona: moderne tapastenten die innovatieve gerechten serveren om samen met je tafelgenoten te delen en die een nieuwe betekenis geven aan het ouderwetse ‘bodegagevoel’. Een goed voorbeeld is Can Cisa van dezelfde eigenaars als het gerenommeerde Italiaanse restaurant Xemei. De zaak werd geopend langs de Carrer de Princesa in de trendy wijk El Born. Het idee? Een soort ‘neotaverne’, waar goede wijn en vermout wordt geschonken, maar waar je ook kwalitatief hoogstaande hapjes en gerechten kunt bestellen. Bijzondere smaakcombinaties, een uiterst vriendelijke bediening en een hippe setting. De wijnen zijn er bovendien organisch. Kortom, een aanrader. Het is ook aan te raden om de weekenden te reserveren als je verzekerd wilt zijn van een plekje.

Can Cisa, C/Princesa 14, El Born, metro: Jaume I.

Lees ook:Sfeervol tafelen bij Llamber in Barcelona
Lees ook:Wijnproeven in Barcelona
Lees ook:Showcooking in Barcelona
Lees ook:El Perro Blu
Lees ook:Verborgen bar in Barcelona: Pasajes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.