Florentine Cupcakes & Cookies

Zoals ik al eerder meldde zijn cupcakes in Barcelona, net als in Nederland, aan flinke opmars begonnen. Onlangs ontdekte ik in El Born een bijzonder charmant tentje waar de rijkelijk versierde zoete cakejes verkrijgbaar zijn. Bij Florentine Cupcakes & Cookies kun je ze krijgen in alle soorten en maten. Florentine is een piepkleine zaak gehuld in pasteltinten. De cupcakes en koekjes variëren van vintage en romantisch tot origineel en met een flinke knipoog. Je kunt er terecht voor customized cupcakes voor verjaardagspartijtjes, maar ook voor authentieke bruidstaarten.

Florentine, Carrer Calders 3, El Born, metro: Jaume I.

Lees ook:Cupcake Top 5 in Barcelona
Lees ook:Lekkernijen van Lolita
Lees ook:Halloween bakwedstrijd in Barcelona
Lees ook:Cupcakes veroveren Barcelona
Lees ook:Ramonas: voor al jouw fietsaccessoires

0 reacties op “Florentine Cupcakes & Cookies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.