Gourmet Bus in Barcelona

Haute cuisine aan boord van een bus terwijl je wordt rondgereden door de straten van Barcelona? Het kan met de Gourmet Bus, die sinds afgelopen week rijdt. Aan boord is er plek voor 34 personen, verdeeld over de twee verdiepingen van de dubbeldekker. De rondrit duurt drie uur. Carles Gaig, de chef van restaurant Fonda Gaig in hotel Cram dat tevens over een Michelinster beschikt, is verantwoordelijk voor de keuken. Op het menu staan Catalaanse gerechten anno 21ste eeuw. Alle deelnemers vinden aan tafel bovendien een tablet met informatie over de toeristische trekpleisters die worden bezocht. De bus rijdt dagelijks tussen 17.30 uur en 21.00 uur en de kosten voor een ritje bedragen 95 euro.

Lees ook:Enoteca: uiteten in Hotel Arts
Lees ook:Broertjes Roca installeren zich in Barcelona
Lees ook:27 Michelinsterren in Barcelona
Lees ook:Sfeervol tafelen bij Llamber in Barcelona
Lees ook:Albert Adrià’s 41º Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.