Broertjes Roca installeren zich in Barcelona

De creaties van de wereldberoemde broertjes Roca proberen in hartje Barcelona? Dat kan en wel bij restaurant Moo in het luxe designhotel Omm in de modernistische wijk Eixample. De Roca’s, bestaande uit Joan, Josep en Jordi Roca, respectievelijk verantwoordelijk voor de keuken, de wijnen en de desserts bij El Celler de Can Roca in Girona, hebben het restaurant van een nieuwe kaart voorzien. Je kunt kiezen uit drie menu’s, het menu Joan Roca, het seizoensmenu en het vegetarische menu. Ook de bar in de lobby is tegenwoordig van de Roca’s en heet ook simpelweg Bar Roca. Hier worden onder meer sandwiches en andere simpele gerechten geserveerd.

Restaurant Moo, C/Rosselló 267, Eixample, metro: Diagonal.

Lees ook:IJsje van de Roca-broertjes in Barcelona
Lees ook:De hippe badkamer van Roca
Lees ook:Wees een stijlvolle toerist in Barcelona
Lees ook:Hare Krishna hoopt dat BCN’er vegetariër wordt
Lees ook:Dialoog tussen mode en literatuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.