Recensie Joost van Hyfte doet Barcelona

In de vertrouwde locatie Club Fahrenheit trad Joost van Hyfte op 16 maart jl. op tijdens de allereerste Vlaamse editie van de Comedy Lounge Barcelona. Joost gaf drie jaar geleden zijn restaurant in Zelzate op om zich – na een workshop bij stand-up comedian Nigel Williams – meer dan fulltime met al dan niet culinaire comedy bezig te houden. Hij won de 123 Comedy Cup, bereikte de finale van Humo’s Comedy Cup en was een opgemerkte tv-verschijning in de talentenjacht Comedy Casino Cup. De energieke kok-komiek is zodoende een nieuwe grootheid in wording in Vlaanderen en is nu klaar voor de rest van de wereld, beginnend bij Barcelona, een van de culinaire topsteden van Spanje. Joost heeft een zeer sprekende kop en hij heeft maar één missie: de Hollanders en Belgen in de Catalaanse hoofdstad laten lachen. En de ex-restauranthouder krijgt dit al snel voor elkaar, als hij zijn ongezouten mening over de wereldkeukens geeft, voorleest uit de zogeheten haalbare toprecepten van chef-koks Sergio Herman, Peter Goossens & Roger van Damme en vertelt over de Belgische babyborrel. Ook zijn harde grappen over klagende bejaarden werken op de lachspieren van het publiek.

Lees ook:Vlaamse Comedy Night met Joost van Hyfte
Lees ook:Reminder: Vlaamse Comedy Night met Joost van Hyfte
Lees ook:Recensie Arie Koomen doet Barcelona
Lees ook:Jandino Asporaat doet Barcelona
Lees ook:BCN beste bestemming bij Belgian Travel Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.