Reminder: Vlaamse Comedy Night met Joost van Hyfte

De allereerste Vlaamse editie van de inmiddels welbekende Comedy Lounge beleeft z’n primeur op 16 maart aanstaande. Joost van Hyfte behoort tot de creatieve denktank van programma´s zoals ‘Zonde van de zendtijd’ en verzorgt de publieksopwarming bij VRT programma’s als ‘Extra Time’ en ‘De Slimste Mens’. Joost noemt zichzelf graag “den Aldi” van de komieken en heeft zijn “kilometers” al gedaan. Er zijn nog weinig café’s en achterzaaltjes in België waar Joost nog niet geweest is om de mensen van het nodige gelach te voorzien. Hij heeft een “sprekende” kop, een tempel van een lichaam en hij heeft maar één missie: jou laten lachen! De bar gaat open om 20.00 uur en de show begint om 20.30 uur. De vorige Comedy Lounge Barcelona avond was volledig uitverkocht, dus reserveer snel je kaartje online.

Speciaal voor Barcelona.blog.nl beantwoordde Greg een paar vragen over de stad.

Als je aan Barcelona denkt, denk je aan…? Barcelona doet me denken aan zon, zee en dingen die de moeite zijn om te zien. Ik bedoel, welke stad kan je mooi weer bieden én de prachtige dingen die Gaudí heeft gemaakt en dan nog eens
één lange straat met straattheater. Tja, ik denk dat Barcelona de enige is en naar het schijnt ligt er ook nog een mooi voetbalpleintje.

Ben je wel eens in Barcelona geweest? Ik ben al twee keer daar geweest. Een keer met mijn vrouw en een keer met twaalf vrienden voor een vrijgezellenfeest.

Zo ja, wat is je favoriete plek? Met mijn vrouw was dat Park Güell en met die vrijgezellen was dat Bagdad. Man man, wat is dat allemaal.

Wat ga je zeker doen in de stad? Terug gaan met mijn vrouw naar Bagdad. Neen, dat is niet waar. Ik hoop dat ik met mijn madam eens op het strand kan lopen, maar vooral dat ik bij jullie mensen leer kennen die mij vertellen over plekjes waar de toeristen niet komen en die ik dus nog niet kende.

Wat verwacht je van het Nederlandse publiek dat naar je komt kijken? Dat ze ne keer goed lachen!

Wat kunnen zij van jou verwachten? Dat ik hen ne keer goed mag uilachen, want laat ons eerlijk zijn, Hollanders, het blijft een raar volkje en diegene die naar Barcelona gevlucht….? Die moeten helemaal zot zijn. Neen, ik heb er erg veel zin in en aangezien ik van Zelzate ben en dus 2 kilometer van Sas Van Gent woon weet ik wel wat over Hollanders. Tot vrijdag mannekes!

Lees ook:Vlaamse Comedy Night met Joost van Hyfte
Lees ook:Reminder: Max van den Burg doet Barcelona
Lees ook:Max van den Burg doet Barcelona
Lees ook:Recensie Joost van Hyfte doet Barcelona
Lees ook:Reminder: Murth Mossel doet Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.