Hollandse BCN’ers: Dagmar Lap

Barcelona is na Madrid de grootste stad van Spanje en telt bijna 2 miljoen inwoners. Tussen al deze mensen woont en werkt ook een groot aantal Nederlanders. Eén van deze Hollandse BCN’ers is Dagmar Lap, Model, fotografe en bekend van tv-programma Live4You met Carlo en Irene.

Sinds wanneer woon je in BCN? 4 aug 2011 om precies te zijn..:)
In welke wijk woon je? Gracia!! En daar ben ik maar wat blij mee! Super relaxte sfeer en weinig toeristen…maar niet verder vertellen.
Wat is jouw favoriete plek in de stad? Moeilijk, ik heb er veel…maar om een paar favorieten te noemen: Plaza de la Virreina in Gracia, Parc de la Ciutadella om te picknicken, en op zondagochtend als het nog rustig is slenter ik graag door de gotische wijk en El Borne. De rooftopbar van het Pulitzerhotel hoort ook echt thuis in dat rijtje, lekker hangen op die banken met een cocktail erbij, en een live jazzbandje op de achtergrond…en alle 100.000 andere leuke pleintjes in de stad.
Een leuke tip voor mensen die naar BCN komen? De meeste toeristen lopen de Passeig de Gracia af, terwijl Rambla Catalunya er parallel aan ligt en minstens even leuk is! Verder zou ik zeggen: huur een fiets en ga de wijken verkennen, want dan zie je zoveel meer dan de bekende winkelstraten en de metrostations!
Wat wil jij nog altijd doen in Barcelona? Carièrre-technisch hoop ik natuurlijk hier veel tv-commercials en shoots te mogen gaan doen (ook als fotografe) en verder: genieten van het goede leven hier!! En dat lukt al aardig moet ik zeggen!!

Meer Dagmar: www.dagmarlap.com en www.dagmar-lap.com (fotografie).

Lees ook:Hollandse BCN’ers: Mayke van Otterdijk
Lees ook:Hollandse BCN’ers: Arianne Faber
Lees ook:Hollandse BCN’ers: Michell Koopman
Lees ook:Bar-celona: Gusto
Lees ook:L’Antiquari: Verborgen terrasje in BCN (6)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.