Komkommertijd in Barcelona

De meeste Spanjaarden vinden komkommer vies of simpelweg niet lekker ruiken, maar daar komt dit jaar verandering in. Het verkoelende drankje van 2009 wordt namelijk gin tonic met drie plakjes komkommer. En aan wie kun je die beter bestellen dan aan de hipste barman die in de coolste bar van dit moment werkt. Volgens verschillende bronnen is dit Bar Pepino (= Komkommer) in de wijk Raval. Dit dranklokaal heeft een perfecte sfeer voor mensen die altijd op zoek zijn naar innovatieve en originele plekjes, met het juiste evenwicht tussen goede muziek (pop, rock & electro) en prima eten op een toplocatie in het hartje van de stad. Probeer ook hun cocktail “Pepino va a Moscu”; wodka met komkommer.

Pepino: Nou de la Rambla 44, Metro: Drassanes.

Lees ook:Top 5 Gin Tonics in Barcelona
Lees ook:LiveSoundtracks: Coolste feestje in BCN (2)
Lees ook:Hollandse BCN’ers: Mayke van Otterdijk
Lees ook:Hidden Treasures in Barcelona
Lees ook:M.I.A. en Cut Copy op Sónar

0 reacties op “Komkommertijd in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.