Winkelen in Barcelona

Dat Barcelona veel te bieden heeft op het gebied van kunst en cultuur is algemeen bekend. Dat de Spanjaarden ook van fashion houden, dat zie je bijvoorbeeld terug in de flamenco kostuums, die met veel details zeer hoogwaardig zijn afgewerkt. Wekelijkse vliegen mensen voor een korte stedentrip naar Barcelona. Erg leuk, want ook shoppen kun je hier prima. Drie Spaanse merken waar we als Nederlanders toch wel heel blij van worden, zijn Mango, Zara & Desigual. Deze winkels presenteren nu de nieuwe collectie!

Mango werd in 1984 geopend in Barcelona. De modezaak groeide snel en nadat het in de lokale markt niet meer kon uitbreiden, opende het merk zijn eerste winkel in Portugal, in 1992. De gedachte achter het merk is ‘armonia, humildad & afecto’. Dit staat voor harmonie, bescheidenheid en affectie.

Zara startte als eenmanszaak in 1975. De oprichter bevond zich in A Coruña, een stad in de regio Galicië die bekend staat om visserij en zeevruchten. Zara is een van de meest succesvolle modemerken van deze tijd zonder geld uit te geven aan enige vorm van reclame.

Desigual kennen we in Nederland nog niet zo lang. Het merk bestaat echter al sinds 1984 en herken je aan felle kleuren en drukke prints. Het merk draagt de volgende boodschap uit: positiviteit, tolerantie, commitment en fun. Het merk ging onlangs een samenwerking aan met Cirque du Soleil en ontwierp een op het circus geïnspireerde collectie.

Om deze modemerken online aan te schaffen, kijk je bijvoorbeeld op de V & D site via Couponcode.nu met kortingscodes. Of je gaat in Barcelona opzoek naar de outlets. Bij Lefties vind je de items van Zara van het vorige seizoen. Je vindt het in de winkelcentra Heron City en Maremagnum. Ben je een Mango fan? Ga dan naar Carrer Girona of Carrer Tamarit. Als Desigual je lievelingsmerk, maar je de prijzen te hoog vindt, ga dan naar Carrer Diputació en vindt in hun outlet leuke mode en accessoires voor zachte prijzen.

Lees ook:Outlets in Barcelona
Lees ook:Mango komt met kidsstore in Barcelona
Lees ook:Desigual opent ‘showroom store’ in Barcelona
Lees ook:Het gaat goed met Desigual
Lees ook:Las Arenas nog deze maand geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.