Waar zijn toch al die zonnepanelen in Barcelona?

Volgens Trouw-journalist Vincent Dekker is Barcelona een prachtstad, maar van boven gezien valt het zwaar tegen. Waar zijn toch al die Spaanse zonnepanelen? “Wie, zoals ik, voor het eerst Barcelona bezoekt, kan niet anders dan onder de indruk raken van de stad. Prachtig gebouw links, nog mooier huis rechts, en dat om de haverklap. De Sagrada Familia is weliswaar Gaudi’s topstuk, maar bepaald niet het enige adembenemende werk van deze architect/kunstenaar met lef. Ik heb er vorige week in ieder geval mijn ogen uitgekeken.” Lees zijn volledige artikel.

Lees ook:De zeven wonderen van Barcelona
Lees ook:Ontbijtje in Barcelona: La Danesa
Lees ook:Koffiedik kijken: Sagrada Família in 2010
Lees ook:Top 10 Bezienswaardigheden in Barcelona
Lees ook:Projecties op Barcelona’s stadhuis

2 reacties op “Waar zijn toch al die zonnepanelen in Barcelona?

  1. PJ

    Hij heeft een punt hoor. Nu, ik denk ook dat een van de grootste zonnepanelen in Europa vlak naast mijn deur staat – naast het Forum.

    Maar dat er niks van elektrische auto´s zijn – dan heeft hij toch niet goed gekeken rond Barceloneta – elk jaar zie ik er meer en meer autos op elektriciteit. We zijn misschien geen pioniers zoals Amsterdam maar we doen er wel iets aan !!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. PJ

    Nu ik er over nadenk, en ik heb even rondgekeken hier – in het Poble Nou zijn er heel veel zonnepanelen. Niet in de oude stad maar hey dat verkopen ze liever als een atico.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.