BCN Cultural: dé pas voor cultuurliefhebbers

Inwoners van Barcelona die van cultuur houden, kunnen sinds kort een BCNCultural-abonnement aanschaffen om met korting van het cultuuraanbod in de stad te genieten. De pas is eveneens geldig voor de bibliotheken in de stad en geeft daarnaast korting op meer dan 400 activiteiten. Deze kortingen gelden voor twee personen. De cultuurpas kost 20 euro per jaar en is ontstaan uit een samenwerking tussen de bibliotheken, de gemeente en de culturele club Tr3sc. Op de website vind je alle voordelen van de culturele pas.

Lees ook:Koopjesweek in Barcelona
Lees ook:Met korting Barcelona’s modernistische erfgoed bezoeken
Lees ook:Prijsstijging openbaar vervoer in Barcelona
Lees ook:Videotapas in Mau Mau
Lees ook:Win een iPad 2 met Visit Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.