NBSO Barcelona organiseert Formule E Race

Op 3 oktober 2012 vindt de eerste Formule E Race Catalonië – Nederland plaats tussen de studentenraceteams van de Technische Universiteit Eindhoven en de Universitat Politècnica de Catalunya op het Circuit de Catalunya, Montmeló. Dit evenement is een initiatief van het Netherlands Business Support Office (NSBO) in Barcelona en dient ter illustratie van de hoogwaardige prestaties van de Nederlandse automotive industrie. Het event wordt bijgewoond door Catalaanse en Nederlandse vertegenwoordigers uit de automotive sector.

Het Netherlands Business Support Office Barcelona werd in maart 2012 geopend. Het NBSO helpt Nederlandse bedrijven bij exporteren en zakendoen in het buitenland en kan u van dienst zijn als u lokaal contacten wilt leggen of handelspartners zoekt. Ook kunt u bij het NBSO Barcelona terecht voor vragen over zakendoen in Catalonië en het laten opstellen van een zakenpartnerscan: een shortlist van geïdentificeerde business counterparts in Spanje. De kracht van het NBSO Barcelona ligt in onze kennis van de lokale markt en zakencultuur én in het uitgebreide economische netwerk ter plaatse. Het NBSO is samen met de Nederlandse Ambassade te Madrid te vinden op het digitale handelskantoor: www.handelmetspanje.com

De Formule E Race wordt door het NBSO Barcelona georganiseerd in het kader van de handelsmissie van Automotive (net)Works!, een project van AutomotiveNL dat is gevestigd op de Automotive CampusNL in Helmond, onderdeel van Brainport Regio Eindhoven.

Lees ook:Business in Barcelona: kansen in de crisis
Lees ook:Fotohoppen: Honorair consulaat in Barcelona
Lees ook:Kansen in de Crisis, Business in Barcelona
Lees ook:Hoe kom ik bij…het NBSO?
Lees ook:Nederlandse consulaat sluit vanaf maart 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.