Broertjes Adrià openen nieuw restaurant in Barcelona

Ferran Adrià en zijn broertje Albert openen in januari volgend jaar een nieuw restaurant in Barcelona onder de naam Pakta. Naar verwachting gaat de zaak 15 januari open. De kaart is Japans-Peruaans, een trend die al langer gaande is op culinair vlak. Het restaurant telt dertig plaatsen en koks uit Japan, Peru en Argentinië werden door de boertjes Adrià aangetrokken. Op de kaart zal wel sushi te vinden zijn, maar geen maki. En natuurlijk wel Peruviaanse ceviche. Ferran Adrià staat bekend als fan van de Japanse keuken en er gaan ook geruchten dat hij bezig is met een nieuw, Mexicaans restaurant.

Lees ook:Ferran Adrià wil Japans restaurant in Barcelona openen
Lees ook:Tanta, Peruaanse keuken in Barcelona
Lees ook:Ferran Adrià opent restaurant in Barcelona
Lees ook:De kookkunst van Ferran Adrià
Lees ook:Waar Albert Adrià tapas eet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.