Designfood: Bubó

BuboSommige gebakjes zijn bijna zonde om op te eten. Dat geldt zeker voor de zoete hapjes die je kunt krijgen bij Bubó. Deze pastelería is niet alleen een genot voor je smaakpapillen, maar ook een streling voor het oog. Alle chocolaatjes en gebakjes zijn als kleine kunstwerken opgesteld in de winkel. Je kunt ook blijven om je gebakje ter plekke te verorberen: de winkels beschikken over koffiezetapparaat en een paar zitjes.

De meest bekende Bubó-winkel vind je in de wijk El Borne (metro: Jaume I). Andere Bubó's werden geopend op Calle Bruc 150 en Calle Caputxes 6.

Lees ook:Nike-shop met vervaldatum
Lees ook:Shoppen in Barcelona: schoenen uit de oude doos
Lees ook:Barcelona Vintage Tour: Retro City (1)
Lees ook:DelishopWorld opening in Barcelona
Lees ook:Shoppen in Barcelona: Vila Viniteca

2 reacties op “Designfood: Bubó

  1. [email protected]

    Na het lezen van de vele tips over lekker eten, drinken en uitgaan, bedenk ik me dat ik me bij al steden tripjes toch te veel heb laten leiden door de high lights van een stad. Een volgend bezoekje aan Barcelona neem ik al ‘die goede dingen van het leven’ toch ook in mijn planning mee hoor.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Annebeth

    Barcelona heeft veel te bieden, ook naast die highlights. Ik zou zeggen: geniet ervan. De komende tijd op Barcelona.blog.nl nog veel meer tips. Gebruik over categorieën om te vinden wat je zoekt!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.