BAR-celona: Tango Bar

Het ouden-van-dagen-café Bar Jos-Mik in de wijk Gràcia stond sinds april te koop en is deze zomer overgenomen door Argentijnen die de bar omgedoopt hebben in Tango Bar en de bar tegelijkertijd een air van Buenos Aires hebben gegeven. Er wordt old skool Argentijnse muziek gedraaid, er hangen zwart-wit foto’s aan de muur en er staan soda waterflessen achter de bar. Om een jonger publiek aan te trekken maken ze ook nog ‘s overheerlijke pizza’s.

De bejaarden uit de buurt komen er nog steeds hun wijntje drinken, wat de sfeer nog authentieker maakt. Een echte aanrader, als je op zoek bent naar een nieuwe stamkroeg in Gràcia.

Tango Bar-Pizzería: Mila i Fontanals 29, Metro: Joanic

Lees ook:Hamburger bestellen in Barcelona
Lees ook:Café- en restauranttip Montana
Lees ook:BCN Bites: La Pizza del Raval
Lees ook:Tangonacht in Barcelona
Lees ook:La Verònica de lekkerste

2 reacties op “BAR-celona: Tango Bar

  1. Matt

    Lekkere pizza´s inderdaad en koude Quilmes :) Lijkt wel een bar in San Telmo – hoewel toen ik er was geen tango maar funk gedraaid werd. Op een oude platenspeler, dat dan weer wel.

    Die Cubaanse bar Raïm waar jullie het eerder over hadden was echt geweldig! Woon zelf in het centrum, maar door jullie tips leer ik Gracia steeds beter kennen. Hoop nog veel van jullie te lezen de komende tijd.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ferenz Jacobs

    Update: de tango bar is helaas slachtoffer geworden van de economische crisis, die langer duurt dan verwacht, en het lokaal staat weer te koop.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.