Win een vriendinnentrip naar Barcelona

Wil jij met twee vriendinnen naar Barcelona en een echte Mii-experience ervaren? Het enige wat je hoeft te doen is jouw ‘Mii-time’ te delen. Hoe doe je mee? Ga naar www.miitime.nl en laat weten waarom juist jíj Mii-time in Barcelona hebt verdiend. Wie weet win je dan dat heerlijke weekend en kun je ook nog twee vriendinnen meenemen! Wat is de prijs? Weekend naar Barcelona voor drie personen inclusief vlucht en hotel*. Beschikking over een SEAT Mii, de perfecte auto om Mii-time te ervaren. ‘Now it’s time for Mii experience’: een manicure- of pedicurebehandeling bij beautysalon Pink Peony in Barcelona. Voorwaarden: SEAT loot uit alle inzendingen in juni de winnaar. In overleg met SEAT en de winnaar wordt een reisdatum vastgesteld. De reis moet in 2012 plaatsvinden. De prijs is niet overdraagbaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. *overige kosten zijn voor eigen rekening.

Lees ook:Een nieuwe Seat én een weekendje Barcelona
Lees ook:De Seat 600 in Barcelona
Lees ook:Buggyservice in Barcelona
Lees ook:Literatuurweekend in Barcelona
Lees ook:Met National Geographic naar Barcelona

5 reacties op “Win een vriendinnentrip naar Barcelona

  1. joke

    Graag zou ik deze trip winnen om samen met mijn lievelingszus een weekend Barcelona te vieren.
    Barcelona heeft voor haar een groote betekenis.In 2003 is haar echtgenoot plotseling overleden (42 jaar)en ze heeft sinds een paar jaar een nieuwe vriend die haar tijdens oud en nieuw in Barcelona ten Huwelijk gevraagd dus 8 sept 2012 gaan ze trouwen.Dit was emotioneel maar wel mooi gebaar dus vandaar ik heel graag met haar naar Barcelona zou willen en de plek willen zien waar zij gevraagd is.
    De Hartelijke Groeten,

    Joke

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ferenz Jacobs

    Ha Joke, Wat een mooi gebaar! Om mee te doen moet je echter naar de website mii.seat.nl/vrouw gaan. Groet!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Sylvia van den Berg

    Zou het erg leuk vinden om een trip te winnen,omdat ik laatst naar Barcelona zou gaan met een vriendin en af moest zeggen omdat ik een voedselvergiftiging had opgelopen terwijl we in Spanje waren! Zo dichtbij eht zonde maar ervwas geen tijd meer toen ik opgeknapt was moesten we terug ,erg jammer we hadden ons er zo op verheugd.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Henny Schrijvers de Rijk

    IK zou het erg leuk vinden om weer eens een bezoek te brengen aan Barcelona. Het is lang geleden, in de 60-tige jaren, dat ik er voor het laatst daar ben geweest. Een echte Seat-fan ben ik. Altijd SEAT gereden. Mijn eerste aanschaf was de Seat Marbella. Daarna kocht ik de Seat Arosa, die helaas uit de markt ging. Dus inruilen was niet mogelijk. Ik heb gewacht op het nieuwe model. Eindelijk was de Seat Mii op de markt. Ik heb besteld de Seat Mii 1.0 Style sport 75pk, aflevering 2e helft juli a.s. en onze dochter rijdt ca. eind augustus in de SEAT Mii 1.0 STYLE Chic. 5 deurs rond. Veel succes met dit mooie model in de autowereld van Seat.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.