De Feria de Abril in Barcelona

Van 25 april tot en met 4 mei wordt op het terrein van het Forum in Barcelona de jaarlijks terugkerende lokale variant op de bekende Feria de Abril uit Sevilla georganiseerd. Dit is in het Zuid-Spaanse Sevilla hét evenement van het jaar. Hier laten de rich & famous zich zien en menig Andalusiër keert terug naar zijn tierra om de festiviteiten mee te maken. Wist je dat koning Willem-Alexander tijdens dit feest zijn Maxima leerde kennen? Net als tijdens voorgaande edities worden ook nu weer tientallen gestreepte casetas op het terrein geplaatst. De casetas zijn van een groep vrienden, een familie, een organisatie of een politieke partij en zijn minihuisjes compleet met inrichting, keuken, bar, tafels en stoelen om lekker te kunnen genieten van tapas en wijn.

Lees ook:Barcelona’s Feria de Abril
Lees ook:Feria de Abril in Barcelona
Lees ook:Feria de Abril in Barcelona
Lees ook:Barcelona’s 11 september
Lees ook:11 september: Catalonië viert de vrijheid

2 reacties op “De Feria de Abril in Barcelona

  1. PJ

    De feria de Avril (voor mij next door) is niet echt voor de rich & famous om eerlijk te zijn. In tegendeel !! Goedkope eettentjes, bier en attracties om de arbeidersklasse van vooral hospitalet en sant Andreu te plezieren, maar verder niks.

    Iedereen die naar de echte feria in Sevilla is geweest komt hier nooit – het doet pijn aan de ogen.

    sorry om negatief te klinken – de blog is fantastisch, ik lees hem elke dag, maar dit feest is absoluut niet de moeite waart!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Annebeth Vis

    Dat geeft helemaal niet PJ, ook jouw mening is waardevol!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.