Een luxe hotelkamer voor een paar uur tegen een zacht prijsje

Hoewel het huren van een hotelkamer voor enkele uren vrijwel onvermijdelijk tot ondeugende gedachten leidt, is het helemaal niet zo’n gek idee om eens af te stappen van de de kamer die voor 24 uur betaald moet worden. Een aantal luxe hotels in Barcelona biedt tussen 11 en 14 maart die mogelijkheid tijdens de Open Luxury Days. Huur een kamer voor drie, zes uf twaalf uur voor respectievelijk 39, 48, en 69 euro. Tot op heden doen er zo’n twintig hotels mee aan het initiatief en dat zijn niet de minste. Denk aan Palace, Bagués, La Florida, Alma, Neri, España, Claris, Barceló Raval, Granados 83, Juan Carlos I, Alexandra, Miramar, Condes de Barcelona, Pulitzer, Regina, Catedral, Gallery  en Omm. Het initiatief is vooral bedoeld om inwoners van de stad de kans te geven ook een een hotelkamer in deze luxe hotels te ‘beleven’. Je kunt online reserveren.

Lees ook:Catalaanse wijn proeven in hotels in Barcelona
Lees ook:Spa-avonden in de hotels van Barcelona
Lees ook:DJ sessies in hotel lobby
Lees ook:Hotelkamer per uur in Barcelona
Lees ook:De beste hotels in Barcelona volgens TripAdvisor

Eén reactie op “Een luxe hotelkamer voor een paar uur tegen een zacht prijsje

  1. jeroen

    Hallo, leuk artikel.

    Voor de langere verblijven wil ik iedereen http://www.citysiesta.com aanraden. Wij bieden al 10 jaar lang vakantie appartementen aan in Barcelona.

    Groeten, Jeroen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.