Spa-avonden in de hotels van Barcelona

Barcelona’s hotelgilde organiseert deze maand de zogenoemde ‘Noches de Spa’ in diverse hotels in de stad. In totaal 16 hotels doen mee aan het initiatief, waaronder verschillende luxe hotels. Naast een gewone sessie in sauna en stoombad kun je genieten van mojito’s, sushi, een masage of andere aanbiedingen in combinatie met een avondje ontspannen. Op de website van het initiatief kun je zien welke hotels meedoen en welke aanbiedingen er zijn. De prijzen lopen uiteen van 50 tot 75 euro.

Lees ook:Hotels stellen hun terrassen weer open
Lees ook:Cocoonen in Barcelona
Lees ook:Koopjesweek in Barcelona
Lees ook:Barcelona met korting
Lees ook:BCN-kortingskaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.