De beste hotels in Barcelona volgens TripAdvisor

Wat zijn volgens de gebruikers van Tripadvisor de beste hotels van Barcelona? Dat zijn niet de welbekende Hotels Arts en Hotel W, maar drie logementen die veel minder bekend zijn: Casa Camper van het gelijknamige schoenenimperium, Hotel Alma in Eixample en Primero Primera in uptown Barcelona, drie boetiekhotels met een hele eigen inslag. Deze driehotels staan eigenlijk altijd in de top 5 (die per dag kan variëren vanwege recente meningen van gasten) van de 530 hotels in Barcelona volgens Tripadvisor. Ook de hotels Mercer en Àbac doen het goed op de site.

Lees ook:Barcelona volgens TripAdvisor
Lees ook:Boetiek hotel Mercer Art komt met kunstaanbod
Lees ook:Overnachten in kosmische sferen
Lees ook:Hotel ‘Vela’ reilt & zeilt
Lees ook:Modernistisch overnachten in de 21ste eeuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.