FC Barcelona toont nieuw stadion

FC Barcelona organiseert op 5 april een referendum onder zijn leden over de bouw van een nieuw stadion. De club verspreidde al enkele beelden van hoe het nieuwe Espai Barça eruit zou kunnen zien. Als de leden tijdens het referendum groen licht geven, kan in 2017 gestart worden met bouwen. Tegen 2021 zouden de eerste wedstrijden in de nieuwe infrastructuur gespeeld moeten worden. Met de verbouwing is een bedrag van 600 miljoen euro gemoeid.

Lees ook:Renovatie Camp Nou
Lees ook:Hertog en hertogin van Palma verkopen optrekje in Barcelona
Lees ook:Barcelona wil nieuw megastadion
Lees ook:Designmuseum opent in 2013
Lees ook:Eto’o eist 3 miljoen van FC Barça

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.