Renovatie Camp Nou

Camp Nou wordt gerenoveerd. Dat heeft het bestuur van voetbalclub FC Barcelona besloten. Nu is het het woord aan de leden van de club. Zij mogen op 5 of 6 april tijdens een referendum laten weten of ze het eens zijn met de plannen. Het is de bedoeling dat er zitplaatsen bijkomen, in totaal moet het stadion plek bieden aan 105.000 personen. De werkzaamheden zouden worden uitgevoerd tussen maart 2017 en februari 2021. Er kan in die periode gewoon op het veld gespeeld worden. Met de verbouwing is een bedrag van 600 miljoen euro gemoeid. Het stadion behoudt dezelfde naam, maar de club zoekt naar de mogelijkheid van een commerciële ‘achternaam’ en hoopt zo 150 miljoen binnen te halen.

Lees ook:FC Barcelona toont nieuw stadion
Lees ook:Santa Maria del Pi-kerk in Barcelona gaat open voor publiek
Lees ook:Camp Nou zonder Ronaldinho
Lees ook:Barcelona wil nieuw megastadion
Lees ook:Hertog en hertogin van Palma verkopen optrekje in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.