Catalaanse kerstsoep

Een pan soep op het vuur doet het altijd goed: als lichte lunch na een heerlijk kerstontbijt, als opwarmertje na een stevige kerstwandeling, als verfijnde prikkeling voor de smaakpapillen of gewoon als warm voorgerecht. Kerstsoep. In Barcelona is begin deze maand de kerstverlichting aangegaan en de gemeente heeft dit jaar ook weer 26 galets (soort pasta in de vorm van een schelp) over de stad verspreid, die van 6 tot 10 uur ‘s avonds de straten extra verlichten. Deze galets worden traditioneel gebruikt bij de bereiding van de Catalaanse Kerstsoep. Klik hier om te zien hoe Elisa deze soep maakt. Tip: Maak de soep nu, eventueel meerdere porties, en bewaar de soep in de diepvries.

Lees ook:Prijsstijging openbaar vervoer in Barcelona
Lees ook:Puerto Madero: lekker vlees in Barcelona
Lees ook:Barcelona’s dildo gaat weer aan
Lees ook:Illegale street art tentoonstelling in Barcelona
Lees ook:Pasta eten bij Tucco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.