Pasta eten bij Tucco

Tucco is een eettentje van Argentijnse makelij in een van de smalle straatjes in de barrio gótico in hartje Barcelona. Het concept is gebaseerd op verse pasta. Je kiest zelf of je gaat voor tallarines of spagetti of voor gevulde pasta (verschillende vullingen). Vervolgens kies je daarbij een van de sauzen op het menu en neem je plaats in de eetzaal. De menu’s worden geserveerd met een klein broodje en een drankje en voor wie geen trek heeft in pasta staan er ook empanadas of burgers op de kaart. Vers, niet duur en lekker. Wat wil je nog meer? Voor een menu met pasta ben je tussen de 6,60 en 8,50 euro kwijt.

Tucco, C/Codols 27, Barri Gòtic, metro: Drassanes.

Lees ook:Broertjes Roca installeren zich in Barcelona
Lees ook:Barcelona Restaurant Week
Lees ook:Barcelona Restaurant Week
Lees ook:Top 10 Lunchen in Barcelona
Lees ook:Timeline: zondagse brunch in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.