Drap Art: wecycle markt op Plaça Reial

Alles wat mensen niet meer willen, wordt in Barcelona bij de vuilnis gezet. Of het nou gaat om kleren, potten&pannen of complete bankstellen. Soms zijn die spullen nog in best goede staat en met een beetje aanleg voor pimpen kun je er zelfs kunst van maken. Dat doen ze bij non-profit organisatie Drap Art en elke zaterdag van de maanden april, mei en juni organiseren ze een markt voor recyclekunst en duuzaamheid op Plaça Reial, een aangename oase op een steenworp afstand van de Rambla. Leuk voor als je op zoek bent naar een apart souvenir en zelf inspiratie wil opdoen voor een recycle kadootje. Wecycle in Barcelona!

Drap Art: Plaça Reial, Metro: Liceu

Lees ook:Wecycle markt op Plaça Reial
Lees ook:Wecycle festival in Barcelona
Lees ook:Wecycle festival in Barcelona
Lees ook:Wecycle festival in Barcelona
Lees ook:(Drap)-Art of recycling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.