Wecycle festival in Barcelona

Alles wat mensen niet meer willen, wordt in Barcelona bij de vuilnis gezet. Of het nou gaat om kleren, potten en pannen of complete bankstellen. Soms zijn die spullen nog in best goede staat en met een beetje aanleg voor pimpen kun je er zelfs kunst van maken. Dat doen ze bij non-profit organisatie Drap Art en ieder jaar, in de donkere maand december organiseren ze in het CCCB een festival. Leuk voor als je inspiratie wilt opdoen voor een recycle kerstkadootje. Het festival is van 13 december tot en met 5 januari gratis te bezoeken. Wecycle in Barcelona!

Drap Art: Carrer de Montalegre 5, Metro: Plaça Catalunya of Universitat

Lees ook:Wecycle festival in Barcelona
Lees ook:Wecycle festival in Barcelona
Lees ook:Drap Art: wecycle markt op Plaça Reial
Lees ook:Wecycle markt op Plaça Reial
Lees ook:(Drap)-Art of recycling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.