Mercabarna, veel meer dan een markt

Mercabarna is dé groothandelsmarkt van en voor de regio Barcelona. Ze voorzien in de behoefte van de detaillist, de horeca en leveren onder meer aan markten en supermarkten. Afgelopen winter werd de nieuwe Mercabarna-flor geopend. Deze groothandelsmarkt, in de buurt van de luchthaven van Barcelona, moest de markt die in 2001 volledig afbrande vervangen en werd ontworpen door de Willy Müller Architects. In deze zeer stijlvolle groothandelsmarkt wordt de B2B van bloemen, die voornamelijk uit Nederland afkomstig zijn, gedaan. Als gewone consument kun je hier géén inkopen doen, maar als architectonisch hoogtepuntje zeker een bezoekje waard.

Lees ook:Aan de andere kant van de Montjuïc
Lees ook:Aan de andere kant van de Montjuïc deel 2
Lees ook:Barcelona beheert zijn bomen
Lees ook:Het Westergasterrein van Barcelona
Lees ook:Argentijnse feestjes

0 reacties op “Mercabarna, veel meer dan een markt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.