Barhoppen in Poble Sec

Met veel plezier woon ik alweer een aantal jaar in Poble Sec. En het wordt er steeds gezelliger. Omdat de wijk een van de weinige wijken in het centrum van Barcelona is, waar nog vergunningen worden afgegeven voor bars en eettentjes, blijft het aantal locaties voor een hapje en een drankje maar groeien. Wie op zondagmiddag of een doordeweekse dag aan het einde van de middag over Carrer de Blai struint, de belangrijkste straat én voetgangersgebied in Poble Sec, treft daar het ene na het andere terras en er lijkt om de haverklap een nieuwe bar bij te komen. Geen betere buurt voor een sessie barhoppen dus. Leuke locaties om neer te strijken zijn Koska, L’Angelino, Es Xibiu. Nieuw is La Tasqueta de Blai, waar je een biertje en een hapje bestelt voor 2 euro.

Lees ook:Koska: vermout in Poble Sec
Lees ook:Tapastour in Poble Sec
Lees ook:Es Xibiu: vermout uit Mallorca
Lees ook:Tapastour in Poble Sec
Lees ook:Tapastour in Poble Sec

Eén reactie op “Barhoppen in Poble Sec

  1. PJ

    Ik ben het volledig met je eens ! Ik woon in Poble Nou en kom helaas niet zoveel in deze buurt, omdat het best wel een eind is met de metro, maar er is veel te beleven,en het is een wijk in ontwikkeling.

    Blai is superleuk, maar mijn vriendin nam mij onlangs op een tour naar de leukste hippe en alternatieve barretjes in de wijk – spijtig dat je als niet inwoner heel veel moeite hebt om ze terug te vinden achteraf !!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.