Tapastour in Poble Sec

Iedere donderdagavond (van 19.00 tot 23.00 uur) tot en met 26 december kunnen inwoners en bezoekers van Barcelona deelnemen aan de tapastour “Ruta tapes del Poblesec” in de wijk Poble Sec. In totaal nemen 19 restaurants en tapasbar in wijk deel aan het initiatief en bieden een tapas of pincho plus een biertje of glas wijn voor een bedrag van 2 euro. Koska Taverna (Blai 8 ), Bar Tribal (Blai 29), Barramón (Blai 32), Tiel·la i Llibertat (Blai 35), Bar Zodiaco (Blai 39), Taberna La Bohême (Blai 65), El trenta36sis (Margarit 36), Gran bodega Saltó (Blesa 36), La Soleá (Plaça del Sortidor 14), Bar Domingo (Blasco de Garay 15), La Federica (Salvà 3), Bar Seco (Passeig Del Montjuic 74), Es Xibiu (Blai 48), La Tasqueta de la Sogra (Fontrodona 19), Abrevadero (Vila i Vila 79), La Bota (Fontrodona 23), El Chicle (França Xica 20), El Patán (Blai 33) en L’Angolino (Blai 15).

Lees ook:Tapastour in Poble Sec
Lees ook:Tapastour in Poble Sec
Lees ook:BAR-celona: Gran Bodega Saltó
Lees ook:De zon op je bord bij La Soleá
Lees ook:Klassieker in Poble Sec: El Sortidor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.