De economie van Picasso

Dat Picasso een groot schilder is, is algemeen bekend. Wat dat in economisch opzicht betekent, staat centraal tijdens de expositie Economía Picasso die momenteel te bezichtigen is in het Picassomuseum in Barcelona. De tentoonstelling is gebaseerd op het idee dat de werken van Picasso een sleutelrol hebben vervuld in de economie van de kunst in de twintigste eeuw tot aan het heden. De expositie laat zien dat hij niet alleen werkte aan zijn kunst, maar ook bijdroeg aan een systeem voor kunst. Je kunt de expo nog tot en met 2 september bezichtigen.

Museu Picasso, Carrer de Montcada 15-23, El Born, metro Jaume I.

Lees ook:Expositie toont Picasso’s zelfportretten
Lees ook:Het Barcelona van Picasso
Lees ook:Picasso versus Rusinyol
Lees ook:Picasso en zijn Jacqueline
Lees ook:Terug naar 1936 met Picasso

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.