Verdi Nights voor filmfreaks

De buitenlanders die wel eens een filmpje pakken in de Catalaanse hoofdstad weten allang dat ze daarvoor het best naar de bioscoop Verdi kunnen gaan. Verdi vertoont namelijk als een van de weinige filmhuizen in Barcelona films in originele taal met ondertiteling. Dit najaar komt de bios bovendien met een initiatief voor échte Blockbusterhaters: Verdi Nights. In de reeks worden films vertoond die het witte doek niet hebben gehaald, klassiekers die opnieuw zijn uitgebracht of andere films die om welke reden dan ook aan het grote publiek voorbij zijn gegaan. Thema’s zijn Aziatisch, horror en classic club. Toegang bedraagt 5,50 per film. Meer informatie vind je op de website.

Lees ook:Gratis Cine Underground
Lees ook:Verdi Kids: met je kroost naar de bios
Lees ook:Win en draai een korte film in 1 dag
Lees ook:Jackie Chan in Barcelona
Lees ook:Mecal Kids: films voor de kleintjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.