24 uur in Gràcia

De gemiddelde toerist komt in de Barcelonese wijk Gràcia niet verder dan Parc Güell. Gek eigenlijk, want deze authentieke barrio kan de locals juist bekoren. De twee grootste pluspunten? De op-en-top relaxte sfeer en het feit dat de wijk nog niet wordt overstroomd door hordes toeristen. Speciaal voor hét Spanje-magazine España & más heeft Annebeth een artikel over Gràcia geschreven. Benieuwd? Haal dan het nieuwe nummer van España & más in huis. Nu in de winkel!

Lees ook:Barcelona: zon, zee & strand
Lees ook:De leukste en lekkerste markten van Barcelona
Lees ook:Tien trips vanuit Barcelona
Lees ook:Barcelona voor een prikkie
Lees ook:Pleinhoppen in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.