Barcelona in España & más

De nieuwe España & más ligt weer in de winkel en natuurlijk ook in dit derde nummer aandacht voor de Catalaanse hoofdstad. Deze keer een artikel over de wijk Poble Nou, geschreven door mijn collega-blogger Annebeth en mij. “Een stedelijk icoon in de vorm van een reusachtige fallus. Tot ateliers verbouwde fabriekshallen. Afterparties in leegstaande loodsen. Een museum voor Catalaans jong talent. Welkom in Poble Nou, met stip de hipste wijk in Barna.” Op het website van het reis- en cultuurmagazine over Spanje en Latijns-Amerika staat de Spaanse vertaling van het artikel. Veel leesplezier!

Lees ook:Barcelona in Espanya & Más
Lees ook:55 jaar Nederlands in Barcelona
Lees ook:Klassieker in Poble Sec: El Sortidor
Lees ook:Thyssen-Bornemisza in Barcelona?
Lees ook:De hipste hostels van Barcelona

0 reacties op “Barcelona in España & más

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.