Vlog: Bye, bye Barcelona

Barcelona groeide in de afgelopen twintig jaar uit tot toeristenstad bij uitstek. Niet iedereen is daar blij mee. De documentaire Bye Bye Barcelona gaat in op de problematische relatie tussen de inwoners van de stad en de hordes massatoeristen. In deze video de trailer. Je kunt de documentaire op de website van het project en via Youtube bekijken.

Lees ook:Maak kennis met audiovisueel Barcelona
Lees ook:Het ontwaken van Casa Battló (video)
Lees ook:Klassieker: London Bar
Lees ook:Vlog: Ravalejar
Lees ook:BCN’ers: Gori de Palma

Eén reactie op “Vlog: Bye, bye Barcelona

  1. PJ

    Heel hard bedankt voor deze link. Ik vond het razend interessant. Zelf heb ik er ook gemengde gevoelens over – ik vermijd het centrum in de zomer, maar ik woon vlak bij de Rambla Del Poble Nou en ook hier komen er elk jaar meer toeristen.

    Maar ik was meerdere keren ook een van hen. Dus…. ?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.