Re-read: tweedehandsboeken in Barcelona

Een fantastisch idee in crisistijd en zeker als de werkloosheid hoog is: in Barcelona opende onlangs een lowcost tweedehandsboekenzaak z’n deuren en niet zomaar één. Elk willekeurig boek in de collectie van Re-Read kost drie euro en hoe meer boeken je koopt, hoe goedkoper ze worden. Zo betaal je voor vijf exemplaren een tientje. Je vindt er niet alleen boeken in het Catalaans of Spaans, maar ze hebben ook werken in andere talen. Heb je zelf nog boeken liggen die je eigenlijk wil verkopen? Ook in dat geval ben je bij Re-Read aan het goede adres.

Re-Read, Gran Vía de les Corts Catalans 564, Eixample Izquierda, metro: Urgell.

Lees ook:Heilige Mis in de Sagrada Família
Lees ook:Boekeninzameling
Lees ook:Vrijwilliger in Barcelona
Lees ook:Tarannà: nóg een hippe aanwinst in Sant Antoni (Barcelona)
Lees ook:Valentijnsdag op z’n Catalaans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.