Johan Cruijff krijgt winkel en museum in Barcelona

In de trendy wijk El Born, dé wijk van 2014 in Barcelona, wordt komende maand de allereerste flagshipstore ter wereld geopend die de naam zal dragen van voormalig voetballer Johan Cruijff. In de zaak zal natuurlijk de sportieve kledinglijn die eveneens zijn naam draagt worden verkocht, alsmede andere sportieve producten, die worden ontworpen in Nederland, maar daarnaast doet de winkel ook dienst als museum en kunnen bezoekers er herinneringen ophalen uit de tijd dat Cruijff bij FC Barcelona speelde en trainer was. De officiële opening van de winkel, die gepaard gaat met een groot feest, zal plaatsvinden in de maand april. De ‘Cruijff-shop’ komt op het Plaça Comercial 3.

Lees ook:Cruijff erevoorzitter Barça
Lees ook:Stripboekmuseum in Barcelona
Lees ook:The Monster Museum Horror Shop
Lees ook:Nieuw in Barcelona: watermuseum
Lees ook:Laat je oude kleding ophalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.