Hidden Treasures in Barcelona

Veel stedentrippers willen niet alleen de absolute highlights zien (waar ze noodgedwongen plaatjes schieten met honderden toeristen op de achtergrond), maar gaan ook op zoek naar die onbekende, originele en bij locals geliefde spots. Natuurlijk besteden wij daar ook aandacht aan op onze blog, maar nog een leestip voor stedentrippers op zoek naar de geheime plekjes van Barcelona is Hidden Treasures. Op Facebook worden alle bijzondere adresjes verzameld, dus je hoeft de pagina alleen maar te ‘liken’ en je wordt op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontdekkingen op cultureel, culinair en artistiek vlak! Je kunt Hidden Treasures BCN ook volgen op Twitter (@h-treasuresbcn).

Lees ook:Tip voor 360º Barcelona
Lees ook:Win een reis naar Barcelona
Lees ook:Shoppen: Lost and Found (vlooienmarkt)
Lees ook:Vernieuwde 100% Barcelona nu in de winkel!
Lees ook:Een kudde geiten bij de Sagrada Família

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.