Marathon van Barcelona

Barcelona behoort niet tot de snelste marathonsteden van 2008, maar op 1 maart gaat de jaarlijkse Marathon van Barcelona van start. Vorig jaar deden meer dan 200 Nederlanders mee. Het wereldrecord bij de mannen is 2:03.59 en werd gelopen in Berlijn door Haile Gebrselassie uit Ethiopië. Bij de vrouwen is het wereldrecord van 2:15.25 in handen van de Engelse atlete Paula Radcliffe. De route begint bij Avinguda María Cristina om 8:30 uur ’s ochtends en eindigt op dezelfde plek. Je krijgt maximaal 6 uur voor de 42,195 kilometers. Dus zet hem op!

Lees ook:Marathon door Barcelona
Lees ook:Marathon door Barcelona
Lees ook:Marathon door Barcelona
Lees ook:Loop de marathon van Barcelona
Lees ook:Halve marathon van Barcelona

Eén reactie op “Marathon van Barcelona

  1. koen willems

    Beste allen,
    Hier een bericht vanuit Barcelona: het marathonvirus is inderdaad reeds aanwezig hier en ook dit jaar zullen er weer veel Nederlanders mee komen doen hoor ik via diverse kanalen!
    Mocht je de marathon te ver vinden en toch graag in Barcelona komen hardlopen dan kan dit! Als fysiotherapeut en hardlooptrainer bied ik je de mogelijkheid aan om gedurende het hele jaar hier op mooie plekken te komen lopen. Kijk op http://www.runningbarcelona.com voor meer info!
    Hartelijke groet,
    Koen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.