Barcelona is…

Barcelona is…

 

anders, geen Catalonië, Cobí, passievol, modieus, slim shoppen in stijl, van iedereen, vies, lelijk, modern, oud, jong van geest, Shakira, ongezond, fijn, leuk, mooi, de ideale plek, van mij, gek, dol, Guardiola, een snelkookpan, spannend, meer, veilig, een kloppend hart, nooit af, van beton, palmbomen, strand, een wereldstad, Copito de Nieve, een roltrap in de openlucht, verrassend, gay, aantrekkelijk, hip, duurzaam, druk, lawaaierig, Miró, BCN, levendig, levend, toegankelijk, van de familie Güell, Barça, in trek, toeristisch, slim, compact, niet altijd eenvoudig, rijk aan bezienswaardigheden, Gaudí, modernisme, als geen ander, van iedereen, een uitdaging, niet vertrut, Ravalistan, compleet, van alle tijden, voetbal, Messi, wereldwijd bekend, Johan Cruijff, uniek, een speeltuin, een stad, een metropool, olympisch, cultureel, sociaal, mediterraan, catalaans, cava, crema catalana, heet, passievol, Moritz, pa amb tomaquet, Gràcia, Barna, bezeten, bruisend, prachtig, verliefd.

Lees ook:Barcelona Voetbalstad
Lees ook:Messi’s 202 goals voor Barça in 12 minuten
Lees ook:Messi is de God van het voetbal
Lees ook:Van Marwijk & FC Barcelona
Lees ook:Leo Messi: Onthoud mijn naam

3 reacties op “Barcelona is…

 1. Herna

  Goeie schets van Barcelona. Zelf geschreven?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ferenz Jacobs

  Ha Herna, Bedankt! Inderdaad zelf geschreven.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Herna

  Jeetje,wat knap!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.