Lezing Eelco Keij in Barcelona

Op donderdag 14 november geeft Eelco Keij (D66) een lezing over de belangen van Nederlanders die buiten Nederland wonen. Eelco is onder meer bekend van de discussie rond het dubbele paspoort. De lezing vindt plaats in Café Gran Foc (C/ Roger de Lluria, 23) op de eerste verdieping. Let op: het aantal plekken voor de lezing is beperkt. Daarom is aanmelden noodzakelijk. Toegang is op volgorde van inschrijving en is gratis voor de leden van de NVBCN, inclusief een consumptie. Voor de niet-leden bedraagt de toegang vijf euro. Aanmelden kan online.

Eelco Keij is kandidaat-Kamerlid D66 bij de afgelopen verkiezingen en opkomend voor de belangen van (oud-)Nederlanders in het buitenland. In 2011 zwengelde Eelco (zelf Nederlander en Amerikaan, woonachtig in New York) het debat rondom dubbele nationaliteit aan. Dit bleek het begin van allerlei issues die Nederlanders in het buitenland aangaan, maar politiek lang niet altijd worden gehoord. Volgende maand zal Eelco met een Politiek Manifest komen waarin hij een pleidooi zal houden voor het creëren van meer politieke ruimte voor Nederlanders in het buitenland.

Op donderdag 14 november zal hij in Barcelona zowel de achtergrondschets rondom de gebeurtenissen van het afgelopen anderhalve jaar geven als een voorproefje geven van het Manifest.

Lees ook:Lezing van Nederlandse journalist Lex Rietman in Barcelona
Lees ook:Lezing over Barcelona op de Volksuniversiteit Veenendaal
Lees ook:De Consul-Generaal nodigt je uit
Lees ook:Manga-beurs in Barcelona
Lees ook:Laia Fàbregas leest voor in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.