Ben jij ook beroofd in Barcelona?

Barcelona.blog.nl schreef er al eerder over en het wordt vaak genoeg geroepen: Barcelona staat bij toeristen bekend als roversnest. Ondanks waarschuwingen blijven toeristen slachtoffer worden. Op Facebook werd zelfs een pagina begonnen, waar iedereen die wordt beroofd, bestolen of kaalgeplukt, zijn verhaal kwijt kan. De pagina heeft al meer dan 1.700 leden. Bestolen worden tijdens je vakantie is vervelend, maar gelukkig zijn er lotgenoten!

Lees ook:Dresscode in Barcelona
Lees ook:De Wikipedia-pagina van Columbus
Lees ook:Kluisjesdienst in Barcelona
Lees ook:Barcelona verviervoudigt aantal toeristen in 20 jaar
Lees ook:Tablet en smartphone gaan mee naar Barcelona

2 reacties op “Ben jij ook beroofd in Barcelona?

  1. lloyd (lance)

    jazeker ik ben ook beroofd in barcelona bij de burger king me tas is onder de tafel geglipt ik erger me erg aan dat me tas onder de tafel is gestolen met daarin me dierbare spelletjes die gestolen waren ik had een maand niet zo goed kunnen concentreren met dingen maar nu gaat het wel redelijk dus ken jullie van deze site me helpen om me tas (me tas hoeft niet perse temminste als je hem hebt gezien op 14 augustus 2010) maar het belangrijkste is dat ik me spelletjes ooit weer terug krijgt dan zal ik helemaal de oude worden ken jullie me a.u.b. helpen om me spelletjes weer terug te zoeken ik mis ze zo zodat ik weer de oude kan worden het was allemaal op 14 augustus 2010 gebeurd dus heb je een legerprint tas gezien op 14 augustus 2010 @ barcalona meldt dat dan effe!

    alvast bedankt.

    lance aka lloyd

      /   Beantwoorden  / 
  2. Niels Bijl

    Ik had ook een ontmoeting met een stenengooier op de snelweg, na het gooien van de steen op mijn achterklep ging ie naast me rijdend op mijn achterband wijzen. Ik heb daarna op mijn voorhoofd gewezen en hem de bekende middelvinger getoond waarna ik zijn kenteken 4147CKX en acties heb doorgegeven aan de guardia civil, hopenlijk een snelweg piraat minder in de toekomst !!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.